Известие

Collapse
No announcement yet.

Диагностика на 156 1,9 -Пловдив?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Диагностика на 156 1,9 -Пловдив?

Из форума съм чел че на Алфа дизел 1,9 и на 2,4 диагностиката показвала почти всичко...дории реалните км.Вчера(19.04) ходих да диагностицирам една Алфа 1,9 в Динексперес-Пловдив.Там пича ми каза че нито км.,нито състояние на дебитомер и турбина може да покаже компютъра....Къде е истината?Има ли в Пловдив место където могат да ти кажат всичко за колата?
    Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Значи имат някаква орязана версия на софтуера. То и във Варна май е само едно мястото, където имат целия....освен в сервиза на фият, предполагам
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колега, имам 166-ца, от Пловдив съм и да ти кажа честно в Д Е ми направиха пълна диагностика, всичко си излезна.Друг въпрос е, че персоналът там е безкрайно нелюбезен и необразован.
      И тъй като другата седмица ще си карам 156-та на диагностика ще те помоля ако разбереш за някое готино местенце да драснеш един ред.
      Alfa 156, 1.9 JTD
      Alfa 166, 2.4 JTD

Comment

Колеги,

Авел Бош на кукленско шосе. Спецове са. Шефът се казва Милчо. Успех

Comment

Аз предлагам всеки който има някаква информация за сервизи в страната(мисля че за София положението е ясно), които могат да извършват качественна диагностика на Алфите да отвори нова тема!

п.п.На мен в Пловдив ми взеха 30 лв. и не разбрах нищо.......
          Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

Честно казано, ако бях от Пловдив, бих прескочил до София за диагностика.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от todorer
              Колеги,

Авел Бош на кукленско шосе. Спецове са. Шефът се казва Милчо. Успех
              Ами чесно казано от Бош въобще не съм доволен, беше ми се развалила една джаджа за вентилаторите към купето и духаха постоянно, отидох ж бош и 4 часа ми се ровиха из колата, и най-накрая изкараха проблемната част, казаха че са се опитвали да я ремонтират,но не са успели, и единственото което направиха е да махнат това нещо за да не духа въобще в купето. За услугата платих 30 лева - те искаха да ми го сменят за около 250 лева, да ми го поръчват от Италия .... искаха да им оставям колата да продалжават да се опитват да го оправят...

.. свързах се с един познат, който за 20 лева ми го ремонтира и сега всичко работи - отне му време, защото с ОПИТИТЕ СИ ДА ОПРАВЯТ тва нещо в бош са заменили някакав елемент с погрешен и е дало на късо във веригата.... общо зето не съм доволен грам!
              Аlfa Romeo 156 1,8 TS
              Fiat Bravo - 1,6
              Hyundai i20 - 1,2

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                Честно казано, ако бях от Пловдив, бих прескочил до София за диагностика.
                Аз от Бургас ходя пък ако бях в Пловдив да не говорим
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Колеги, в крайна сметка, кой какво намери, като решение на проблема с качествената диагностика на споменатите по-горе дизели. Изрових тази тема ,защото с мой познат сме харесали една 156 1.9JTD 99' и смятаме да я караме на диагностика тази сряда.

Ще се радвам, ако дадете някое друго мнение...

Благодаря.
                  97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                  02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                  Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

малко офф-топик.

Кой се води официален сервиз на Алфа за Пловдив????
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

За Пловдив мисля че са Динекспрес.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

абе в динекспрес са си малко гейове,но когата решат работят,на моята си и направиха пълна диагностика с км. и всичко друго за 15 лв.

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                          малко офф-топик.

Кой се води официален сервиз на Алфа за Пловдив????

Из книгите които бяха в багаЩника на алфата като я зех пише, че в Пловдив са Динекспрес и Тракия сервиз, но в Тракия сервиз не знаеха, че са официален сервиз на Алфа пък и не бих стъпил при тях след професионалната смяна на масло ...
                          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                          Fiat Bravo - 1,6
                          Hyundai i20 - 1,2

Comment

Ха, то и аз отначало, като станах притежател на моята белисима се засилих в автосервиз Тракия, та му ядох главата. Ония си бяха стари лададжии и пълни профани на тема Алфа Ромео, но в книжката наистина фигуритат.

Иначе ,като гледам няма едно становище относно, къде е най-добре да се закара за диагностика този дизалак . Аз реших да ходим в Авел (Bosch) , пък каквото сабя покаже...

Comment

Реших да драсна още един пост. Днес бяхме в Авел , но се оказа,че точно 156 JTD не можели да четат. Следователно единственият избор на пловдивчанина е Динекспрес.... жалко

Comment

Working...
                              X