Из форума съм чел че на Алфа дизел 1,9 и на 2,4 диагностиката показвала почти всичко...дории реалните км.Вчера(19.04) ходих да диагностицирам една Алфа 1,9 в Динексперес-Пловдив.Там пича ми каза че нито км.,нито състояние на дебитомер и турбина може да покаже компютъра....Къде е истината?Има ли в Пловдив место където могат да ти кажат всичко за колата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Диагностика на 156 1,9 -Пловдив?
Collapse
X
-
Колега, имам 166-ца, от Пловдив съм и да ти кажа честно в Д Е ми направиха пълна диагностика, всичко си излезна.Друг въпрос е, че персоналът там е безкрайно нелюбезен и необразован.
И тъй като другата седмица ще си карам 156-та на диагностика ще те помоля ако разбереш за някое готино местенце да драснеш един ред.Alfa 156, 1.9 JTD
Alfa 166, 2.4 JTD
Comment
-
Аз предлагам всеки който има някаква информация за сервизи в страната(мисля че за София положението е ясно), които могат да извършват качественна диагностика на Алфите да отвори нова тема!
п.п.На мен в Пловдив ми взеха 30 лв. и не разбрах нищо.......Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
Първоначално публикувано от todorerКолеги,
Авел Бош на кукленско шосе. Спецове са. Шефът се казва Милчо. Успех
.. свързах се с един познат, който за 20 лева ми го ремонтира и сега всичко работи - отне му време, защото с ОПИТИТЕ СИ ДА ОПРАВЯТ тва нещо в бош са заменили някакав елемент с погрешен и е дало на късо във веригата.... общо зето не съм доволен грам!Аlfa Romeo 156 1,8 TS
Fiat Bravo - 1,6
Hyundai i20 - 1,2
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyЧестно казано, ако бях от Пловдив, бих прескочил до София за диагностика.Аз от Бургас ходя пък ако бях в Пловдив да не говорим
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Колеги, в крайна сметка, кой какво намери, като решение на проблема с качествената диагностика на споменатите по-горе дизели. Изрових тази тема ,защото с мой познат сме харесали една 156 1.9JTD 99' и смятаме да я караме на диагностика тази сряда.
Ще се радвам, ако дадете някое друго мнение...
Благодаря.97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
малко офф-топик.
Кой се води официален сервиз на Алфа за Пловдив????sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBмалко офф-топик.
Кой се води официален сервиз на Алфа за Пловдив????
Из книгите които бяха в багаЩника на алфатакато я зех пише, че в Пловдив са Динекспрес и Тракия сервиз, но в Тракия сервиз не знаеха, че са официален сервиз на Алфа
пък и не бих стъпил при тях след професионалната смяна на масло ...
Аlfa Romeo 156 1,8 TS
Fiat Bravo - 1,6
Hyundai i20 - 1,2
Comment
-
Ха, то и аз отначало, като станах притежател на моята белисима се засилих в автосервиз Тракия, та му ядох главата. Ония си бяха стари лададжии и пълни профани на тема Алфа Ромео, но в книжката наистина фигуритат.
Иначе ,като гледам няма едно становище относно, къде е най-добре да се закара за диагностика този дизалак. Аз реших да ходим в Авел (Bosch) , пък каквото сабя покаже...
97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
Comment
-
Реших да драсна още един пост. Днес бяхме в Авел , но се оказа,че точно 156 JTD не можели да четат. Следователно единственият избор на пловдивчанина е Динекспрес.... жалко97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
Comment
Comment